Centre d’Art Contemporani “La Capella”

Una nova atmosfera dins un espai històric per a l’art contemporani.

Estudi tècnic per a la rehabilitació integral de la Capella, edifici de nau principal en volta de canó romànica del segle XIII I annexos dels s.XIV I XV, de l’Antic Hospital de la Santa Creu I la casa de la convalescència, complexe catalogat de valor històrico-artístic d’interès nacional.
Projecte de primera fase, de reforma del vestíbul del carrer Hospital I adequació tècnica Nau principal (millora museística com a sala d’exposicions).

Premi S+ Arquitectura – Menció a la categoria Edificació
  • Tipus: Equipament Cultural – Rehabilitació interior
  • Lloc: Barcelona, Espanya
  • Client: Ajuntament de Barcelona Institut de Cultura – ICUB
  • Any: 2015
  • Superfíce: 776 m²
  • Pressupost: 571.700 €